Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: hollandia

409 cikk 1/41 oldal

Portugália biztosan őrzi a trónját

A portói döntőben Goncalo ­Guedes szerezte a találkozó egyetlen gólját, így Cristiano Ronaldo emelhette elsőként a magasba a Nemzetek Ligája-trófeáját.

Betiltottak egy újabb motoros bandát Hollandiában

A közrend védelmére hivatkozva azonnali hatállyal betiltotta a No Surrender nevű motoros klub hollandiai működését pénteken egy bíróság, mindössze néhány nappal azt követően, hogy hasonló ítélet született a Hells Angelsre vonatkozóan.

Rajt a női póló braziljai ellen

Az Egyesült Államok válogatottja ellen kezd ma 18.30 órakor (tv.: Duna World) Magyarország női vízilabda nemzeti együttese a Duna Arénában esedékes világliga-szuperdöntőben.

Hollandiában betiltották a Hells Angels motoros bandát

Azonnali hatállyal betiltotta a Hells Angels motoros klub hollandiai működését szerdán egy utrechti törvényszék arra hivatkozva, hogy az intézkedés szükséges a közrend védelme érdekében.
409 cikk 1/41 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.