Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 31., kedd, Árpád napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: HVG

20 cikk 1/2 oldal

Értelmezési keret

Maradt idejük, hogy a segítséget hozókba rugdossanak.

Hümér felolvas

Azt írja az újság, hogy „a néppárti frakció 75-80 százaléka kész kitenni a Fideszt” – mármint ugye a néppártból. Ezt január 21-én írta nem egyszerűen egy újság, hanem „az újságok újságja”, a HVG.

Így hazudnak az ellenzéki álhírgyárak

Erős csúsztatásokkal szemlézte a közelmúltban Magyarország eredményeit a hvg.hu az ENSZ által idén készített fenntarthatósági fejlődési célokról szóló felmérést – írja a Tűzfalcsoport.

Összetapasztották a nácit a komcsival

Tisztességes, becsületes, szorgalmasan dolgozó polgármesterek, rendes magyar emberek vesztették el polgármesteri széküket. A munkájukat. A kerületeiket.

Publicisztikát a baloldalnak!

Már régóta nem írtam Tamás Gáspár Miklósról, akit a magyar gondolkodás pandamackójának szoktam becézni. Bevallom, egyre inkább fárasztó olvasmánnyá válik.

Hírszerkesztés

Önöknek van ötletük, vajon miért nem írnak a máltai megállapodásról egy sort sem ezek? Nekem van! Az ok: a kampány. Ezek 2015 óta hazudják bele a képünkbe, hogy „nincs migránsválság”.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …