Keresés
Magyar Nemzet
2021. július 23., péntek, Lenke napja
HÍR TV - Publi CaféA Versenyhivatal vizsgálatának oka van.

Címke: illegális bevándorlók

111 cikk 1/12 oldal

Oltóközpontot hoztak létre az illegális bevándorlóknak Olaszországban

Újra bevezetheti Spanyolország az éjszakai kijárási tilalmat · Nem sikerült megegyeznie az olasz kormánykoalíció tagjainak a homofób törvénnyel kapcsolatban · Szerződést bont a japán szponzor Griezmannal · Oltóközpontot hoztak létre a hajléktalanoknak és migránsoknak Olaszországban.

Pápább a pápánál

Ezer meg ezer tanácsadó sürög a Vatikánban, saját szájízük szerint magyarázzák a világ eseményeit, hiszen az egyház is emberi szervezet, bűnökkel, tökéletlenséggel, korrupcióval.

Bevándorlókat csalogatna az olasz baloldal

Enrico Letta, a Demokrata Párt főtitkára úgy nyilatkozott: nem elég az olasz munkaerő, a kétkezi munkák elvégzéséhez szükség van a bevándorlókra.

A rabok is kaptak segélyt Olaszországban

Nem adja meg magát a belga katonaszökevény; kikötésre vár a bevándorlókat szállító civil hajó. Ellenőrzött belövőszobákat működtetnek a kábítószerezőknek Párizsban; az olasz társadalmi segély nem hozta meg a várt eredményeket.

Elvándorol az értelmiség Olaszországból

Megtiltják az ezer euró feletti készpénzes fizetést Spanyolországban; A francia állam 1,5 milliárd eurót költött az illegális bevándorlók orvosi kezelésére. Ötszörösére emelkedett a gyermekek elleni nemi erőszak Svédországban; Egyre több értelmiségi hagyja el Olaszországot.

A néma megszólal

A francia fegyveres erőknek mindennapi tapasztalat, hogy mit jelent a nyugati politikusok elhibázott migrációs és geopolitikai stratégiája.

Orbán Viktor: Meg akarjuk változtatni Brüsszelt

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a liberálisok véleményhegemóniára törekednek, és erre szolgál a politikai korrektség. Ma nem létezik liberális demokrácia, csak liberális nem-demokrácia.
111 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége