Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja

Címke: interjú

433 cikk 1/44 oldal

Még fontos feladata van

Mi tagadás, többen meglepődtünk, amikor Török Ferenc, a kétszeres olimpiai és négyszeres világbajnok öttusázó ott volt a múlt hét végén a Kincsem Parkban a budapesti vb éremátadói között.

„Soha nem volt B tervem”

Klaus Meinével, a Scorpions zenekar énekes-frontemberével hangjának elvesztéséről, a zenekar elmúlt ötven évéről és az őszi koncertjükről beszélgettünk.

Aki nélkül nem volt négyes

Horváth Gábor, a kajak négyessel kétszeres olimpiai bajnok, sportága többi nagyságával egyetemben várja a szegedi világbajnokság rajtját.

A sátán képtelen teremteni

Szolgálatnak tekintem a művészetet, nem öncélú tevékenységnek – mondta Somogyi Győző Kossuth-díjas festőművész, a Nemzet Művésze, aki nemrég lett 77 éves.

Fucsovics visszatér a válogatottba

Hosszú hónapokon át tartó maratoni tárgyalássorozat eredményeként Fucsovics Márton újra vállalja a szereplést a Davis-kupa-válogatottban.

Hiányzik a honvédos érzés

Kozma Mihály háromszoros gólkirály, olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnoki negyedik helyezett, a Bp. Honvéd örökös bajnoka, aki a 110 éves kispesti klubot játékosként, edzőként és vezetőként is szolgálta.
433 cikk 1/44 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.