Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: interjú

136 cikk 1/14 oldal

Örömzene és kihívások

A zenekar a Hangfoglaló program első év­adának induló előadói alprogramjában volt támogatott, ami azt jelenti, hogy lényegében az első nagylemezüket, klipjüket ennek segítségével készítették el.

Az átdolgozott dal ugyanazt üzeni, mint az eredeti

Európa a mi tágabb hazánk, amit meg kell őriznünk és vigyáznunk kell rá minden tekintetben. És egymásra is vigyáznunk kell, ezekben a nehéz időkben a legfontosabb az együttérzés – mondta Varga Miklós.

Az idővel való szembenézés

Az ötvenméteres alkotást a MANK Galériá­ban állították ki Kötelék címmel, itt szól nekünk életről, kötődésekről, családról, női és férfiszerepekről, a korról, amelyben élünk, a körülöttünk lévő környezet változásáról.

Ne kokettáljunk az ördöggel!

A járványról, a pályakezdésről, az igazi szabadságról és arról is beszélgettünk az idén Kossuth-díjjal kitüntetett Dörner Györggyel, az Új Színház igazgatójával, hogy milyen érzés motoron menni a csíksomlyói búcsúra.

Őrizzük meg a lángot

A Hungarica zenekar frontemberével a lemondott lengyel turnéjukról, a koronavírus-járványról és a Trianon századik évfordulójára tervezett első, önálló lemezéről beszélgettünk.

Keressük a közös dolgokat!

Komoly fordulatot él meg a szakma ezekben az években, amikor a kölcsönös tiszteletre épülő közös gondolkodás váltja fel a klasszikus tekintélyelvű színházat.
136 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …