Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: interjú

387 cikk 1/39 oldal

Vörös szőnyeg és kézcsók

Jónyer István négy aranyérmet is begyűjtött, s ugyan egyéniben is megkoronázták, az 1979-es csapatsikert többre taksálja.

Evezni nekünk kell

A kommunizmusban beleverték a magyarok fejébe, hogy nem elég jók, hogy nem jó magyarnak lenni — mondta Téglás Zoltán rockzenész, énekes, az amerikai Ignite formáció frontembere.

Csak el kell menni egy lesbe

— Én a természet szépségét szeretném kommunikálni, nem a pusztítást — nyilatkozta Máté Bence természetfotós, aki képével megnyerte az idei World Press Photo természetfotódíját.

Életcélom, hogy szeretni tanítsam az embereket

— Az emberek elfáradtak a szavaktól, mert olyan sokat hazudoztak, hogy mára hitelüket vesztették a szavak — állítja Szlava Polunyin világhírű orosz bohóc.

A világkormányzást segíti a migráció

Európai viszonylatban mindenképp, de az ENSZ migrációs paktuma körüli viták miatt világviszonylatban is releváns lett a magyar kormány migráció­ról vallott álláspontja Szánthó Miklós szerint.

Sosem látott boldogság felé

Eperjes Károly Kossuth-díjas színésszel beszélgettünk a színész felelősségéről, a magyar film helyzetéről és az egyetemes identitásról.

Orbán: Mutassuk meg a májusi választáson!

A kormányfő a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában úgy fogalmazott: reméli, hogy a választás után aktív magyar részvétellel szebb idők következnek az új Euró­pa felépítésében.

Karatebemutató a d-moll toccata és fúgára

Kovács Zalán Lászlóval beszélgettünk célirányos, összetett zenei pályájáról és arról, hogy mikor és miért érezte úgy, hogy kell tennie valamit a társadalomért a zenélésen túl.
387 cikk 1/39 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.