Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: ítélet

504 cikk 1/51 oldal

Bíróság elé állították és elítélték a gépkocsirongáló bulituristákat

Két ittas fiatal mentősök járműveit rongálta meg Budapest belvárosában az elmúlt hétvégén. A kerületi ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította, a bíróság pedig 450 000 forint pénzbüntetésre ítélte őket – tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség.

Elítélték a chemnitzi gyilkosság elkövetőjét

Az országba menedékkérőként érkezett férfi és nemzetközi körözés alatt álló iraki tettestársa tavaly augusztus 26-án leszúrt egy kubai származású német állampolgárt.

Soha nem hozható nyilvánosságra a legfiatalabb brit elítélt személyazonossága

Soha nem hozható nyilvánosságra annak a brit fiatalnak a személyazonossága, akit 2015-ben, 15 éves korában életfogytig tartó börtönre ítéltek terrorcselekmények előkészítésének vádjával, az erről szóló felsőbírósági döntést a The Daily Telegraph című lap ismertette kedden.
504 cikk 1/51 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.