Keresés
Magyar Nemzet
2021. július 30., péntek, Judit, Xénia napja
HÍR TV - PUBLI CAFEMegmutatkozott a Jobbik átalakulása.

Címke: ITM

796 cikk 1/80 oldal

ITM: biztonságosak az aquaparkok

Folyamatosan ellenőrzik a létesítményeket a fogyasztóvédelem szakemberei, hogy a szülők a nyári táborokban is biztonságban tudhassák a gyermekeiket.

Fékezett tempóban nőttek a bérek

A reálkereset 5,3 százalékkal nőttek a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,9 százalékos emelkedése mellett.

Épül a Budapest–Balaton kerékpárút

Budapesttől Etyekig a biatorbágyi belterületet leszámítva idén megépül a magyar tengerhez vezető kerékpárút első szakasza.

Enyhül a szakképzettség követelménye a boltokban

A dereguláció nem jelenti azt, hogy a kereskedőknek a jövőben ne kellene megfelelniük az egyéb ágazati, például a fogyasztóvédelmi vagy az élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos előírásoknak.

Népszerű az önfoglalkoztatók egyszeri támogatása

Több mint ötvenezren kérték már az önfoglalkoztatók kompenzációs támogatását, amit az ágazati bértámogatásból kimaradt vállalkozások, önfoglalkoztatók kaphatnak.

Ötmillió megtekintés felett a Munka.hu oldal

A weboldalon jelenleg is csaknem hétezer állásajánlatot és összesen mintegy ötvenmilliárd forint keretösszegű pályázati lehetőséget érhetnek el az érdeklődők.
796 cikk 1/80 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége