Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 20., vasárnap, Vendel napja

Címke: ITM

249 cikk 1/25 oldal

Lehet jelentkezni a Modern gyárak éjszakájára

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium harmadik alkalommal rendezi meg a Modern gyárak éjszakáját 2019. november 15-én, a programra már lehet jelentkezni – hívta fel a figyelmet a szaktárca.

Tudományos parkok nyílnak hazánkban

Napjainkra egyértelművé vált, hogy hatalmas lehetőségek vannak a hazai egészségiparban, amelyek nemcsak gazdasági előnyt jelenthetnek, hanem a gyógyításban is fontos szerepük van.

Alapszakmákat bemutató kiadványt jelentetett meg az ITM

Schanda Tamás közölte, hogy a tájékoztató füzetet összesen több mint 100 ezer példányban juttatják el a szakképzési centrumokhoz, a tankerületi központok által működtetett általános iskolákhoz.

25 százalékkal nőtt az informatikai szakokra jelentkezők száma

Huszonöt százalékkal nőtt az informatikai szakokra jelentkezők száma 2015 és 2019 között – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára szerdán Balatonfüreden a X. Infotér konferencián.

ITM: Magyarország legyen erős innovátor ország

Jelenleg az Európai Bizottság innovációs indexe alapján a tagországok között Magyarország a 23. helyen szerepel, ezzel a mérsékelt innovátor országok közé tartozik – Gulyás Tibor.
249 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …