Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja

Címke: jazz

36 cikk 1/4 oldal

Ma kezdődik az érdi jazzfesztivál

Az érdi napok részeként a sorozat bevált helyszíneihez az idén a Magyar Földrajzi Múzeum felújított kocsiszínje is csatlakozik, hangulatos környezetet kínálva a zenéhez.

Továbbképzési lehetőségek jazz iránt érdeklődőknek

A mind népszerűbb továbbképzési lehetőségekből a jazz iránt érdeklődők sem maradnak ki. A Magyar Jazzszövetség az idén hat kurzus hallgatóinak részvételét támogatta pályázati kiírásában.

Ahol lehetetlen unatkozni

Mennyire lehet vegyíteni a népzenét a dzsesszel úgy, hogy ne legyen erőltetett, és miért egy Ady-vers hozta lázba a széphalmi nézőközönséget? A 28. Zempléni fesztivál első napjain jártunk.

Zene a gasztronómia jegyében

Az ország legnagyobb szabású, idén a 48. évébe lépő szabadtéri jazzfesztiválja minden korábbit felülmúló kínálattal várja az érdeklődőket.

Dzsesszparádé kezdődik a Müpában

Eseménydús dzsesszévadot zár a budapesti Művészetek Palotája. Tíz napon belül három olyan kiemelkedő művész lép a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem és a Fesztivál Színház színpadára, akik a világ minden részén a közönség kedvencei közé tartoznak.

Budapesten lép fel Rhoda Scott

Április 14.-én vasárnap este 6 órától, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a 80. születésnapját ünneplő Rhoda Scott, aki korábban már több ízben is adott koncertet Magyarországon.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.