Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 8., vasárnap, Mária napja

Címke: jobboldal

34 cikk 1/4 oldal

Keménymag: Ellenzéki taktika

A baloldal rátelepedett a klímaváltozás ügyére, amivel tulajdonképpen csak látványpolitizálnak, míg a jobboldali kormányok cselekszenek – vélekedtek a Hír TV műsorában.

Október 13. nem a kudarc napja

Az önkormányzati választások nyertese a jobboldali szavazók hangulata és az ellenzéki narratíva ellenére egyértelműen a Fidesz–KDNP – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Szánthó Miklós.

A jobboldal kész a kormányzásra

A Matteo Salvini által meghirdetett olasz büszkeség napján mintegy kétszázezren tüntettek a baloldali római kormány kikötőket megnyitó migrációs intézkedései ellen.

Érdekek és értékek

Olaszországban példátlan összefogás jött létre a három nagy jobboldali párt között, ami a következő választásokon stabil, nagy többséggel rendelkező kormány megalakítására adhat lehetőséget.

Budapestre figyelnek

A választási eredmény arra kötelezi a kormánypártot, hogy a következő években kulcsfontosságú lépéseket tegyen a jóléti állam megteremtése felé – jelentette ki a Mateusz Morawiecki miniszterelnök.

A mérkőzés most kezdődik

Október 14-én új időszak kezdődött a magyar politikában, és ha a jobboldal 2022-ben újra magabiztosan nyerni akar, ehhez az új korszakhoz alkalmazkodnia kell.
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …