Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 6., péntek, Miklós napja

Címke: Johnson

8 cikk 1/1 oldal

Johnson: Még karácsony előtt ismét a parlament elé kerül a brexit

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint még karácsony előtt ismét a parlament elé kerül a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeit rögzítő megállapodás, ha a kormányzó Konzervatív Párt megnyeri a december 12-ére kiírt előre hozott választást.

Johnson: Be kell ezt fejezni!

Sokat kell még dolgozni azért, hogy új megállapodást lehessen elérni a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről, nyilatkozta tegnap Boris Johnson brit miniszterelnök.

Törvényt szegett Johnson

Újra teljesen nyitottá vált a brexit kimenetele, miután a londoni legfelsőbb bíróság tegnap semmisnek és jogszerűtlennek nyilvánította a parlamenti ülésszak berekesztését.

Nem lehet már sokáig húzni a brexitet

A brexit elnyújtása azután került újra terítékre Londonban, hogy szerda éjjel az alsóház elfogadott egy, a megállapodás nélküli kilépést tiltó törvénytervezetet.

Boris Johnson a brit Konzervatív Párt új vezetője

Johnson kedden bejelentett győzelme – tekintettel arra, hogy a Konzervatív Párt kormányon van – a brit parlamentarizmus konvenciói alapján a miniszterelnöki tisztség elnyerését is jelenti.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …