Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: kajak-kenu

59 cikk 1/6 oldal

Minden válogatott kajakos negatív

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség munkájukat otthonról végző dolgozóinak legfontosabb feladata a külföldön edzőtáborozó versenyzők hazatérésének megszervezése volt. Folyamatosan zajlanak további koronavírus-tesztek is.

Se barátság, se harag

Tatai Tibor sportpályafutásáról, edzői hitvallásáról úgy beszél, mintha csak annyit tett volna, hogy nap mint nap lejárt a Dunára, jókat evezgetett, majd gyerekeket is megtanított a kenuzás fortélyéra.

Március elején búcsúztatják Wichmann Tamást

A kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus hosszan tartó, súlyos betegség után, 72 éves korában hunyt el.

Wichmann Tamás élete képekben

Hosszan tartó súlyos betegség után, február 12-én elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes kenus.

Elment a kenukirály – nekrológ

Wichmann Tamás, ha kissé megkésve is, de még életében megkapta azt, amire pályafutása után évtizedekig mindhiába vágyott, az elismerést azért, amit elért.

Elhunyt Wichmann Tamás

A kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes kenuslegendát hosszan tartó súlyos betegség után 72 éves korában érte a halál.
59 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …