Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 6., hétfő, Csaba napja
HÍR TV – Sajtóklub:Ez az őrület újra fel fog böffenni a világban

Címke: Kiskunfélegyháza

15 cikk 1/2 oldal

Új iskola épült mintegy hétszázmillió forintból Kiskunfélegyházán

Új iskola épült mintegy hétszázmillió forintból Kiskunfélegyházán a Miasszonyunkról Nevezett Kalocsai Iskolanővérek fenntartásában működő Constantinum Intézmény Móra Ferenc Katolikus Általános Iskola alsó tagozatos diákjai részére – tájékoztatott az intézmény vezetője.

Bocsánat, Kiskunhalas!

Halasi olvasóm írja: a település közönsége egy emberként kéri ki magának a trágár nagylány „áttelepítését” a csipkés városba: „Kiskunhalason még nem született nagyblanka!”

Nagy Blanka az esélytelenek nyugalmával indulhat ősszel

A trágár beszédéről elhíresült diáklány az ellenzéki pártok, így például az MSZP által támogatott Veled a Városunkért Egyesület jelöltjeként méretheti meg magát a Bács-Kiskun megyei településen.

Hézagos sajtótájékoztató

Trágár Blankát nem kell bemutatni (lassan egy éve szörnyülködünk rajta), a városvezető-aspiráns viszont eddig csak a környékbelieknek tárta fel szellemi magasságát.

Az ellenzéknek teljesen mindegy, kiket indít ősszel

A valódi demokrácia vezető szerepet biztosít a tanult, kulturált elemeknek. Minden politikai rendszer, amely tagadja ezt, nem érdemli meg a demokratikus címkét, mert akkor pusztán a demagógiát szítja.

MSZP: A trágár stílus is előny

Nagy Blanka tavaly év végén a túlóratörvény elleni tüntetésen üzent a fideszes politikusoknak obszcén szavakkal, amivel rögtön az ellenzék és balliberális média sztárjává vált.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …