Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 29., szerda, Adél napja

Címke: kockázat

16 cikk 1/2 oldal

Az elektromos cigaretta jelentősen növeli a krónikus tüdőbetegségek kockázatát

Az elektromos cigaretta jelentősen növeli a krónikus tüdőbetegségek, mint az asztma, a bronchitisz és a krónikus obstruktív tüdőbetegség kockázatát a Kaliforniai Egyetem tudósainak új tanulmánya szerint, amely az első hosszú távú vizsgálat az e-cigaretta és a légzőszervi betegségek közötti kapcsolatról az Egyesült Államok teljes lakosságának reprezentatív adatai alapján.

Hatalmas pénzek vannak veszélyben

A Nemzetközi Valutaalap a globális recesszió, hosszabb távon akár egy komoly gazdasági válsághelyzet kialakulásától tart a központi bankok laza monetáris politikája miatt.

A német gazdasági kockázat

Le kell szögeznünk, hogy a balliberális ellenzéki sajtó sokszor rosszindulatú, rossz szándékú, az ország érdekeit sértő híresztelései ellenére a német–magyar gazdasági kapcsolatok kiválóak.

A tanácsadók szerint túl nagy kockázattal járna a beavatkozás Hongkongban

A kínai kormány tanácsadói szerint egyelőre nem indokolt Peking közvetlen beavatkozása Hongkongban, az ugyanis túl nagy kockázattal járna, és nemzetközi ellenlépésekhez vezethetne – derül ki a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap internetes oldalán csütörtökön megjelent cikkből.

Ahány utas, annyiféle

A nyári kiruccanások idejére körültekintően kell biztosítást választani. A termékkínálat egyre szélesebb, megspékelve a speciális ügyfelek igényei szerint kialakított egyedi szolgáltatásokkal.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …