Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 10., péntek, Amália napja
HÍR TV – Publi CaféSzivárványkoalíciók vihar előtt.

Címke: költségvetési csalás

20 cikk 1/2 oldal

Újra kezdik Simon Gábor perét

A Fővárosi Törvényszéken újrakezdődik az MSZP volt elnökhelyettese ellen költségvetési csalás miatt már 2016-tól tárgyalt büntető per.

Beismerő vallomások a Simonka-perben

A költségvetési csalással vádolt kormánypárti országgyűlési képviselő, Simonka György és 28 vádlott-társa ügyében májusban kezdődik a bizonyítási eljárás.

Simonka György: Áldozatok vagyunk

A kedden kezdődött háromnapos előkészítő ülésen a vádhatóság 8,5 év szabadságvesztés és 850 millió forintnyi vagyonelkobzás kiszabását indítványozta a politikussal szemben.

Feljelentés Szanyi állításai miatt

A szocialisták tagadnak, noha korábban már számos politikusuk vagy a párthoz közel álló személy – köztük Gyurcsány is – beszélt titkos széfekről, fekete kasszákról, ismeretlen eredetű támogatásokról.

Újabb feljelentés a kispesti ügyek miatt

Tényi István költségvetési csalás gyanúja miatt fordult a hatóságokhoz. A PestiSrácok.hu online portál szerint a NAV elutasította a feljelentést.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …