Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 14., csütörtök, Aliz napja

Címke: költségvetési csalás

11 cikk 1/2 oldal

Újabb feljelentés a kispesti botrányok miatt

Tényi István költségvetési csalás gyanúja miatt fordult a hatóságokhoz. A PestiSrácok.hu online portál szerint a NAV elutasította a feljelentést.

Időben fizet az adóhivatal

Ebben az évben majdnem kilencszázezer ember kért vissza pénzt az adóhivataltól amiatt, mert több személyi jövedelemadót fizetett be a kelleténél. Az érintettek 79 mil­liárd forintért folyamodtak.

Tanúkat hallgatnak meg KGBéla perében

Az aktív politizálástól a májusi EP-választások után visszavonult Kovács még két hónapig kapja az uniótól képviselői javadalmazását, illetve nyugdíj is megilleti majd a képviselői mandátuma után.

Vádat emeltek Simonka György és társai ellen

Vádat emeltek Simonka György országgyűlési képviselő és harminckét társa ellen bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szerdán az MTI-vel.

Három évet kapott Mengyi

A volt kormánypárti országgyűlési képviselő ellen a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás kísérlete és más bűncselekmények vádjával indult eljárás.

Nyomozás indult a Momentum ellen

Az Állami Számvevőszék azért tett feljelentést a hatóságnál, mert sem a Momentum, sem pedig a Párbeszéd nem tudott elszámolni a tavalyi választási kampányban elköltött pénzekkel.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …