Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Háttérkép:Az EU elvei és a valóság

Címke: körmend

14 cikk 1/2 oldal

A grundról indult el Európa elitjébe

Nincs még hét éve, hogy visszavonult, de már-már legendának számít. Nemcsak Körmenden, hanem a magyar férfikosárlabda egészében, hiszen itthon és rangos külföldi klubokban is megbecsülést szerzett magának.

Körmenden a korábbi évek eredményeire épít Bebes István

A kormánypárti városvezető kifejtette, újabb lendületet adnak majd a gazdasági és turisztikai fejlesztéseknek, tovább kívánják javítani az igénybe vehető egészségügyi és szociális szolgáltatások színvonalát.

Kedden kezdődik a 10. AlteRába Fesztivál Körmenden

A Zaporozsec, a Punnany Massif és a Koprive együttesek koncertjével kezdődik kedden Körmenden Rába Szabadidőcentrumban a 10. jubileumi AlteRába Fesztivál – közölte az MTI-vel a rendezvény főszervezője.

Kosárünnep bajnokavatással

Igazi kosárlabdaünnepet hozott a férfibajnokság döntőjének a harmadik meccse. A Falco ezt is megnyerte 96-89-re, ezzel veretlen maradt a rájátszásban, és történetének második bajnoki aranyérmét szerezte meg.

Csak egy siker kell a Falcónak

Hatalmas lehetőség előtt állt a Falco a férfi-kosárlabdabajnokság döntőjében: miután szombaton elvette a Körmend pályaelőnyét, egy hazai győzelemmel kézzelfogható közelségbe kerülhetett az elsőség.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …