Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Csörte:Karácsony még mindig harcol a kormánnyal

Címke: közösségi média

34 cikk 1/4 oldal

Gyorsan terjed a koronavírus híre

Az idei év első hónapjában több mint 18 millió bejegyzés foglalkozott a koronavírus témájával a közösségi oldalakon, hírekben és blogokban.

Egyre jobban kihasználják a cégek az online jelenlétet

Tízből hét hazai kis- és középvállalkozás rendelkezik saját weboldallal, bár a közösségi média kihasználásában még van hova fejlődniük, mivel mindössze 35 százalékuk van jelen a Facebookon.

Szívből jövő üzenetek fiataloknak

Magyarországon is követőkre talált az az amerikai kezdeményezés, amelyben idősotthonok lakói osztották meg egymondatos életbölcsességeiket a fiatalokkal a közösségi médián keresztül.

Budapestinfó helyett Karácsony posztol

Karácsony Gergely a szemtől szembeni kommunikációra lehetőséget adó sajtótájékoztatók helyett az utóbbi időben számos fontos döntést és információt is a közösségi médiában jelentett be.

Lennél-e a feleségem?

A közösségi média térhódítása nyomán már nem elég a lánykérés gyertyafényes vacsora keretében, sokan Instagram-kompatibilis különlegességre vágynak.
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …