Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 20., hétfő, Fábián, Sebestyén napja

Címke: lánchíd

20 cikk 1/2 oldal

Kérdéses a Lánchíd sorsa

Orbán Viktor miniszterelnök a Kormányinfón kijelentette: csak annyi pénzt ad a híd felújításához, amennyit Tarlós István főpolgármestersége idején adott volna.

Elfogyóban Budapest hídpénze

Már a jövő héten egyeztetést kezd a főváros a kormánnyal a Lánchíd felújításáról – jelentette be Karácsony Gergely tegnapi Facebook-bejegyzésében.

Sorsunk hídja

Arról nem Széchenyi tehet, hogy az ország, a nemzet összekötésére hivatott építmény sokszor csaták, blokádok helyszíne volt – ő nem ennek szánta.

Hídvizsgálat miatt lezárják a Lánchidat szombaton

Lezárják a Lánchidat szombaton a felújításhoz szükséges előzetes hídvizsgálat miatt; 7 és 19 óra között csak a gyalogosok használhatják a hidat, az autó- és buszforgalom szünetel, a buszok módosított útvonalon közlekednek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-vel.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …