Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 16., hétfő, Edit napja

Címke: lánchíd

44 cikk 1/5 oldal

Forgalomkorlátozás lesz szombaton a Lánchíd és a budai Vár környékén

Forgalomkorlátozásokra és az érintett közösségi közlekedési járatok útvonalának változására kell számítani szombattól vasárnap hajnalig a Lánchíd, a Várkert Bazár és a budai Vár környékén futóverseny miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Teljesen megújul a Lánchíd környéke

Egymilliárd forintból valósulhat meg a Lánchídhoz kapcsolódó közterületek rekonstrukciója és fejlesztése a Duna mindkét partján.

Egymilliárd forintból újulhat meg a Lánchíd környéke

A felújításra a kormány eredetileg hatmilliárd forintot szándékozott biztosítani, majd arról döntött, hogy ezt kiegészíti egymilliárd forinttal a híd járdáinak akkor tervezett kiszélesítése miatt.

Hidászok

Nagyjából húsz tüntető zárta le vasárnap a Lánchidat, a kétmilliós Budapest egyik dunai átkelőjét. Tehették, a rendőrség tiltó határozatát a Fővárosi Törvényszék hatályon kívül helyezte.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.