Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 10., péntek, Zsolt napja
HÍR TV - Credo:Soha nem tanulunk a történelemből

Címke: Lendvai Ildikó

10 cikk 1/1 oldal

Vacog Ildikó fogsora

Nem kell víruspártiakat csinálni Önökből, mert azok!

Lyukra futott

A Népszavában Lendvai Ildikó, a Lyukas ünnep című írásában nehezményezi, hogy a miniszterelnök említést sem tett arról: kettős évforduló volt azon a napon.

Karácsony és Gyurcsány őszödi beszédei

„Kell még mondanom valamit, Ildikó?” – tette föl a költői kérdést az MSZP egyik erős emberének, Lendvai Ildikónak tizenhárom évvel ezelőtt Gyurcsány Ferenc az elhíresült őszödi beszédének végén.

Lendvai: Jóska, ez így nem fog menni

Tóbiás Józsefnek a parlament őszi ülésszakáig egyértelművé kell tennie, hogy kitölti-e a képviselői mandátumát vagy visszaadja azt – tudatta a Magyar Szocialista Párt.

Lejárt a jegyük

A mozgalmi zuhanyhíradó szerint nem elképzelhetetlen, hogy szocialisták (6,62 százalék, egy EP-mandátum) hamarosan felvételüket kérik Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíciójába.

Egybegyúrnák az MSZP-t Gyurcsány Ferenc pártjával

Már a hét végi választmányi ülésen napirendre kerülhet az MSZP és a Demokratikus Koalíció összeolvadása. A szocialisták választási veresége után a párt néhány politikusa így menekülne előre.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …