Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: LMBTQ

34 cikk 1/4 oldal

Egyenlő nászjogokat!

Gurmai Zita néhány napja a parlamentben is felszólalt a témában, ám elkeseredve kellett nyugtáznia, hogy rajta kívül senkit sem érdekelt ez a nemzeti sorskérdés.

Micsoda buli!

Üres óráimban néha elmerengek: mi lesz, ha egyszer a Föld minden országában elfogadják a melegházasságot? Mi lesz a sok jogvédővel, LMBTQ-élharcossal, gondterhelt liberális párttal?

Kaczynski: Az egyház elleni támadás a lengyel állam fennmaradását fenyegeti

Az egyház elleni támadás, a gyermekek szexualizációja (nemi ösztöneik idő előtti serkentése) és az LMBT közösség (leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és egyéb szexuális kisebbségek) jogaiért küzdő mozgalom a lengyel állam fennmaradását fenyegeti – jelentette ki a lengyel kormánypárt elnöke, Jaroslaw Kaczynski szerda este egy, a lengyel függetlenség visszaszerzésének 100. évfordulója alkalmából tartott előadáson.

Szkafander

Banális ok miatt maradt el az első páros női űrséta

Nőnapra

Férfiak! Fiúk! Sorstársak! Nőnap van, március nyolcadika, el ne feledjétek felvirágozni, megkoszorúzni a gyengébbik nemet!
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.