Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 10., hétfő, Ármin, Pálma napja
HÍR TV – BAYER SHOWA műanyag identitás buboréka.

Címke: LMBTQ

185 cikk 1/19 oldal

Modern párbaj

A Nyugat-Európában megerősödött balliberális erők és a velük szinte teljesen azonosulni képes kereszténydemokraták néznek farkasszemet Közép-Európa uralkodó pártjaival.

Tűzijáték-lövedékekkel tüntettek az érettségiző francia diákok

Belgiumban évente többszázan kérvényezik biológiai nemük megváltoztatását; Az egyik legnagyobb gyerekpornó oldalt számolták fel Németországban. A spanyol kormány feljelentette a madridi elnököt a kampánycsend megsértése miatt; Az érettségi ellen tüntettek a francia diákok.

LMBTQ tanácsadói testületet állít fel Virginia állama

Afrikai menedékközpont felállításán dolgozhat a dán kormány; egyre nagyobb a feszültség a spanyol kormány és a régióvezetők között. Vészhelyzeti zónákat nyitnak meg művészeti célból Franciaországban; Virginia LMBTQ tanácsadói testülettel irányítja az állam ügyeit.

Elkészült a terrorizmus elleni törvénytervezet Franciaországban

Pedofil volt a francia rendőrnőt meggyilkoló terrorista; Madrid a szükségállapot után is korlátozná a szabad mozgást. Egy amerikai műsorvezető élő adásban rontotta el transznemű vendége nemét; A francia törvénytervezet minden terrorizmushoz köthető összejövetelt betiltana.

Hat biológiai nemet különböztet meg az amerikai képviselő

Online tartják meg a belgiumi Pride felvonulást; nyáron is nyitva maradhatnak az olasz iskolák. Svédországban családi óvoda működik egy terrorista otthonában; egy amerikai jogalkotó szerint hat biológiai nem létezik.

Rendőröket ejtettek túszul a pakisztáni iszlamisták

Saját vakcinán dolgoznak a spanyolok. – Új-Zéland betiltaná a dohányzást. – Rangsorolták a legbarátságosabb LMBTQ országokat. – Egy napig tartották fogva a rendőröket a Franciaország elleni demonstráció alatt.
185 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …