Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 6., péntek, Miklós napja

Címke: Magyar Zene Háza

9 cikk 1/1 oldal

A legjobb nemzetközi középület lett a Magyar Zene Háza

Ez is visszaigazolja, hogy a Liget Budapest Projekt, Európa legnagyobb kulturális városfejlesztése, nemcsak a Ligetre lesz pozitív hatással, hanem Budapest és Magyarország nemzetközi megítélésére is.

Babzsákon fekve Mozartot hallgatni

Régi koncepció, hogy a Sziget Fesztivál lazítós, „chill-out” helyszínén, a legtöbb könnyűzenei fesztivállal szemben, klasszikus zene szóljon.

Budapest a Liget projekt nyertese

Európában a maga nemében egyedülálló kulturális-rekreációs beruházás a Liget Budapest projekt. A Városliget megújítása 2023-ra fejeződhet be, a még hiányzó projekt­elemek építése az év végén kezdődik meg.

Bátor, új és a jövőnek is szól

Olyan értéket szeretnék adni Budapestnek, ami az egész világnak és a jövőnek is szól — mondta Sou Fujimoto japán építész a Magyar Nemzetnek.

A tudós, aki néha kiesik a szerepéből

Neve összefonódik a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató, valamint a Partitúra című értékmentő és -megőrző televíziós műsorokkal, amelyek új évada nemrég indult.

Formálódik Budapest új arculata

Az elmúlt évben fejeződött be a látássérültek pihenését szolgáló Vakok kertjének kiépítése, ahogyan az iskolások igényeit kiszolgáló Ifjúsági sportpályák és a Kutyás élménypark kivitelezése is.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …