Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 28., csütörtök, Károly, Karola napja
HÍR TV – CSÖRTEDagadó baloldali vakcina-mutyi Gyöngyösön.

Címke: Matteo Renzi

15 cikk 1/2 oldal

Egymást falja fel a római baloldal

Újabb bombát dobott Matteo Renzi az olasz baloldali kormánykoalícióra: az exminiszterelnök azzal fenyegetett, hogy bizalmatlansági indítványt kezdeményez az M5S által delegált igazságügyi miniszter ellen.

Három tagállamban is dolgozott Sandro Gozi

A Matteo Renzi volt kormányfő emberének számító Sandro Gozi most lemondásra kényszerült Párizsban, miután fény derült rá, mindeközben a máltai kormányfőhöz is szerződés fűzte.

Belülről bomlasztja saját pártját Renzi

A politikus nem bocsátkozott részletekbe, a Reuters hírügynökség szerint ugyanis azzal érvelt, hogy a tervei­ről először egy jövő hónapban esedékes gyűlésen fog beszélni.

Összeomlófélben a Nyugatra jellemző politikai stabilitás

Nyugat-Európa egyre több országában válik szinte lehetetlenné a kormányalakítás: a középre sodródott jobb- és baloldali pártok gyakran még kínkeservesen megszült koalíciók révén is törékenynek bizonyulnak.

Hemzsegnek Renzi emberei az új kormányban

A frissen felállt kormány összetételét tekintve jól látszik, hogy a 2016-os alkotmányos népszavazásba belebukó exminiszterelnök a koalíciós tárgyalások után e téren is előszeretettel érvényesítette befolyását.

Mindenki mindenki ellen Rómában

A bevándorlásellenes Ligát vezető Matteo Salvini által kirobbantott válság során feltámadt hamvaiból a féktelen bevándorlást a miniszterelnöki székből végignéző Matteo Renzi Demokrata Pártja.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …