Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: Médianéző Központ

12 cikk 1/2 oldal

Hatékonyabb volt a Fidesz facebookos kampánya

A térfél másik oldalán a Demokratikus Koalíció dominanciája volt megfigyelhető: Gyurcsány Ferenc pártja váltotta ki arányaiban a legtöbb – nagyjából 15 százaléknyi – reakciót.

A minőségi újságírás nem a szűk szakmai kisebbségé

A Jótollú magyar újságíró díjat nem a magam, hanem a sok-sok barátom, újságírótársam teljesítménye miatt vettem át, akikkel húsz-harminc éve együtt dolgozunk – jelentette ki Gajdics Ottó.

A valóságos és a virtuális térben is a Fidesz nyert

A 2018-as országgyűlési választások során már tapasztalható volt, hogy a Fidesz kifejezetten tudatosan mozog a közösségi médiában, és hatékonyságát tekintve messze az ellenzéki pártok előtt járt.

Gajdics Ottó kapta a Jótollú magyar újságíró díjat

Gajdics Ottó, a Szabad Föld hetilap főszerkesztője vehette át az első alkalommal odaítélt, a Médianéző Központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat csütörtökön Budapesten.

Karácsony Gergely kampánya kifulladt

Karácsony Gergely év elején azt ígérte, hogy 100 napon keresztül minden nap ismertet egy konkrét elemet a főpolgármester-jelölti programjából, ám vállalásának nem tette eleget.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …