Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 7., szombat, Ambrus napja

Címke: megelőzés

37 cikk 1/4 oldal

Most már tudom a választ

Az Egészségügyi Világszervezet előrejelzése szerint a XXI. században rákban halnak meg majd a legtöbben, de mindenkinek lehetősége van, hogy a legkisebb esélyt adja a kór kialakulásának.

Cél a megelőzés és a gyors diagnózis

Az oltások terén hazánk kiemelkedően jónak számít, hiszen a környező országok közül nálunk a legmagasabb az átoltottság – hangsúlyozta Kásler Miklós.

Valóban népbetegséggé vált a diabétesz

Bár minden évben többször hallunk és olvasunk a diabétesz tüne­teiről és lehetséges szövődményei­ről, sok esetben mégsem fordítunk kellő figyelmet a megelőzésre.

Hazánk az oltóanyaggyártás élvonalába került

Megtiszteltetés, ha egy-egy szakterület globális éllovasai szavaznak bizalmat a magyar beruházási környezetnek és a magyar munkavállalók szakértelmének – mondta Szijjártó Péter.

Csírájában fojtják el a radikalizációt

Az ENSZ kétnapos budapesti konferenciája megnyitóján bejelentették: a világszervezet a magyar fővárosban nyitja meg a terrorizmus elleni regionális irodáját.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …