Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: megtakarítás

14 cikk 1/2 oldal

Rövidebb ideig kell félretenni egy új lakáshoz

Jelentősen csökkent az az időszak, amelyet az új lakás vásárlását, vagy a meglévő felújítását tervezők megtakarításra fordítanak, annak ellenére, hogy az ingatlanárak és az építési költségek időközben drasztikusan megemelkedtek – derül ki az OTP Bank által megrendelt kutatásból.

Megint többet költünk a karácsonyra

Az ajándékokra fordítandó összeg emelkedése és a korábbi hiteligény csökkenése egyértelműen a javuló gazdasági környezetnek és az emelkedő béreknek tulajdonítható.

Megkezdődött a téli időszámítás

Hajnali 3 órakor 2 órára kellett visszaállítani az órákat. Az átállás érinti a MÁV és a BKK egyes járatait is.

Spórkassza

Világszerte 190 ezer milliárd dolláros vagyont halmoztak fel mára a háztartások, ám ez a hatalmas összeg még mindig nem éri el a korábbi méreteket.

Eladósodás helyett gyarapodás

Az immáron 75 hónapja folyamatosan tartó reálbér-emelkedés hatására nemcsak a fogyasztásban következett be növekedés, hanem a megtakarításokban is.

Rövid távra tervez a fiatal

Az Y generáció (az 1980 és 1994 között születettek) fiatalabb és a Z generáció (az 1995 és 2010 kötött születettek) idősebb tagjai állnak a legjobban, ha pénzügyi alapműveltségről van szó.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …