Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: megújulás

57 cikk 1/6 oldal

Megújult a II. kerületi Macis játszótér

Megújult a II. kerületi, Görgényi úton található Macis játszótér 32 millió forintos önkormányzati támogatásból a Pilisi Parkerdő Zrt. kivitelezésében.

„Egy orvosnak mernie kell dönteni”

Egy orvost az tesz orvossá, hogy olyan döntéseket hoz meg, amelyeket senki más nem tud és nem fog helyette megtenni, épp ezért önálló véleményalkotásra képes szakembereket képez a Semmelweis Egyetem.

Benkő Tibor: Magyarország biztonsági helyzete stabil

A honvédelmi miniszter szokásos éves beszámolójában kiemelte, hogy a Magyar Honvédség megújul, ez kiterjed a vezetési elemekre, a haditechnikai eszközökre, s a katonák felkészültségére is.

Sokan támogatják a megújulást

Támogatja a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ), hogy megerősödjön Magyarországon is egy új szakszervezeti irány.

Hol maradtak a fák?

Budapestnek nincs igazi (óvárosi) főtere – amióta eleink beépítették az egykori Városház teret a mai Ferenciek mellett. A nemzetnek viszont van főtere: ez a Kossuth tér.
57 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.