Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: megújulás

10 cikk 1/1 oldal

Megújult a Fekete István Emlékhely a Kis-Balatonnál

A Kis-Balaton Látogatóközpont megépítését is magában foglaló 1,2 milliárd forintos projekt részeként 22,5 millió forintból megújult a Fekete István Emlékhely – tájékoztatott az Agrárminisztérium.

Megújul a filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága

Megújul a Magyar Nemzeti Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága: a testületet hétfőtől Káel Csaba rendező, filmügyi kormánybiztos; Kálmán András, a filmalap vezérigazgató-helyettese, filmforgalmazási szakember; Pesti Ákos producer, gyártásvezető; Fonyódi Tibor író, forgatókönyvíró; valamint Pál Ákos, a filmalap vezérigazgatója alkotja – közölte a filmalap az MTI-vel hétfőn.

Megújult a II. kerületi Macis játszótér

Megújult a II. kerületi, Görgényi úton található Macis játszótér 32 millió forintos önkormányzati támogatásból a Pilisi Parkerdő Zrt. kivitelezésében.

„Egy orvosnak mernie kell dönteni”

Egy orvost az tesz orvossá, hogy olyan döntéseket hoz meg, amelyeket senki más nem tud és nem fog helyette megtenni, épp ezért önálló véleményalkotásra képes szakembereket képez a Semmelweis Egyetem.

Benkő Tibor: Magyarország biztonsági helyzete stabil

A honvédelmi miniszter szokásos éves beszámolójában kiemelte, hogy a Magyar Honvédség megújul, ez kiterjed a vezetési elemekre, a haditechnikai eszközökre, s a katonák felkészültségére is.

Sokan támogatják a megújulást

Támogatja a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ), hogy megerősödjön Magyarországon is egy új szakszervezeti irány.

Hol maradtak a fák?

Budapestnek nincs igazi (óvárosi) főtere – amióta eleink beépítették az egykori Városház teret a mai Ferenciek mellett. A nemzetnek viszont van főtere: ez a Kossuth tér.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …