Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 6., péntek, Miklós napja

Címke: migráció

802 cikk 1/81 oldal

Csörte: Az unión belül is megjelentek a kritikák

A migráció kérdésében 2015-ben sem volt gyors és határozott a döntéshozatal, többek között ezért is épült meg a magyar kerítés – idézte fel a Hír TV-ben G. Fodor Gábor.

Elemző: A NATO-nak foglalkoznia kell a migrációval

Pintér István csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, hogy „bizonyos nyugat-európai országok” úgy gondolják, a keleti kihívásokra Lengyelországnak és Törökországnak, a déliekre Görögországnak és Olaszországnak kell saját pénzből válaszolnia, nyugaton a brit haderőnek, a kibertérben pedig az Egyesült Államoknak kell megvédenie a szövetséget és a területét.

Tüntetés és ováció fogadta Salvinit

Egy estére Antwerpenben gyűltek össze Európa bevándorlásellenes pártjai és az olasz Liga politikusánál ezúttal csak a házigazda, Flamand Érdek fiatal elnöke kapott nagyobb tapsot.

Bakondi György: Fokozatosan megerősítik a Frontexet

A szerdán hatályba lépő rendelet értelmében nagyobb létszámú lesz az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség (Frontex), illetve segíthet a nemzetállamoknak a határ őrizetében.

Városrészek a dán gettólistán

A kemény dániai bevándorláspolitikát nem a jobboldal, hanem a szociáldemokrata kabinet jegyzi; igaz, saját lakásügyi minisztere szerint is túlzás a gettó kifejezés használata.
802 cikk 1/81 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …