Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 20., szerda, Jolán napja

Címke: MKIK

9 cikk 1/1 oldal

Elégedetlenek a cégek a tanulókkal

Nem fedi le a szakképzési kínálat azt, amire a vállalkozásoknak szükségük lenne, és kevés gyakorlatot is szereznek a tanulók – így vélekednek a képzésekről a budapesti cégek.

Alapszakmákat bemutató kiadványt jelentetett meg az ITM

Schanda Tamás közölte, hogy a tájékoztató füzetet összesen több mint 100 ezer példányban juttatják el a szakképzési centrumokhoz, a tankerületi központok által működtetett általános iskolákhoz.

Kedvezőtlenebbnek látják a helyzetüket

Enyhe gyengülés érzékelhető a magyar gazdaságban a vállalatok visszajelzése alapján, de még így is jónak mondható a gazdaság állapota — tette közzé az MKIK Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet.

Parragh: Négy százalék körül az idei növekedés

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a távirati irodának elmondta: az infláció várhatóan négy százalék körüli lehet, ami magasabb, mint amivel a döntéshozók számoltak.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …