Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: mol

61 cikk 1/7 oldal

Összefog a magyar vállalati szektor a kormánnyal

Újabb tizenötmilliárd forintot különített el a kormány az egészségügyi eszközök, védőfelszerelések beszerzésére a koronavírus-járvánnyal összefüggésben.

Nem tart közgyűlést a Mol

A Mol nem tartja meg a március 16-án bejelentett 2020. április 16-ára összehívott éves rendes közgyűlését – közölte a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Szárnyaló tőzsdék, gyógyuló forint

Óriásit zuhant szinte minden befektetési eszköz értéke, leginkább az olajé szerdáig, azonban később majdnem az összes felfelé indult. A befektetők talán már a járvány utáni időkre figyelnek.

Ma csaknem 5 százalékot emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1465,75 pontos, 4,97 százalékos emelkedéssel, 30 959,94 ponton zárt pénteken.

Olajat talált a Mol egy északi-tengeri mezőn

A mezőn a kutatófúrással maximálisan elért, tengerszinthez viszonyított kútmélység 2652 méter volt. A fúrás során több kőzetrétegben is találtak szénhidrogénekre utaló nyomokat.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …