Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: NASA

46 cikk 1/5 oldal

Jégbe zárt élet lehet az Europán

A NASA tudósai tavaly novemberben az Antarktiszon tesztelték azt a különleges eszközt, amelyhez hasonló berendezés egy napon majd elutazhat az Europára, a Jupiter fagyott holdjára.

Az ausztráliai tűzvész füstje körbeszállja a Földet

Az ausztráliai erdő- és bozóttüzek füstje várhatóan körbeszállja Földet, és vissza fog térni az ország fölé – figyelmeztettek az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA kutatói kedden.

Vasárnap érhet földet a Boeing tesztűrhajója Új-Mexikóban

A Boeing Starliner tesztűrhajója, amelynek nem sikerült pénteken megfelelő pályára állnia, hogy eljusson a Nemzetközi Űrállomásra (ISS), ép és várhatóan vasárnap ér földet Új-Mexikóban – közölte az amerikai űrhajózásai hivatal, a NASA tegnap.

Hotel a világegyetemben

A NASA gondolkodik azon, hogyan növelhetné költségvetését, így akár már 2020-tól fizetős asztronauták is mehetnek a nemzetközi űrállomásra.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …