Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 21., kedd, Ágnes napja

Címke: Nébih

106 cikk 1/11 oldal

Tovább terjed a madárinfluenza

A szakemberek szerint a kár elkerülhetetlen, amelynek mértéke a szigorú járványvédelmi intézkedések betartásával mérsékelhető.

Visszahívják a Lidlben árusított egyik paradicsomot

Etefon növényvédőszer-maradékot találtak a Lidlben árusított lédig fürtös paradicsomon, ezért az üzletlánc azt kéri, aki a termékből vásárolt, ne fogyassza el, hanem vigye vissza bármelyik üzletükbe, ahol a vételárat nyugta nélkül is visszatérítik.

Újra támad a gyilkos kór

Bekövetkezett az, amitől az elmúlt hetekben leginkább tartottak a hazai baromfitartók, hazánkban is megjelent a madárinfluenza vírus.

Időnként ellenőrizni kell a kutya chipjét

Nagy szerencséje van annak a gyönyörűen ápolt, fajtatiszta kutyának, amelyik a hét végén a kis Duna-parton szaladgált nyakörv nélkül a téli sétálók között. Egy arra járó fiatal ugyanis annyira megsajnálta a láthatóan gazdátlan, de barátságos állatot, hogy az autó­jába téve egy közeli benzinkútra hajtott vele, ahol arra alkalmas csipleolvasó készülékkel ingyenesen megnézethette, kihez tartozik az otthontalannak egyáltalán nem látszó, zavarodott eb.

Mesterlövészekkel a sertéspestis ellen?

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal azt közölte, hogy a védekezés fokozása érdekében az országos főállatorvosi határozat több pontjának módosítása napirenden van.
106 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …