Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: negyeddöntő

89 cikk 1/9 oldal

Verhető ellenfél a negyeddöntőben

Előkelő társaságban várja a negyeddöntős mérkőzését a magyar válogatott a női Európa-bajnokságon, és tegnaptól már a szerb fővárosban készül a majd igen komoly tétért zajló mérkőzésre.

A négygólos előny sem volt elegendő

Miután csütörtökön simán vertük Japánt, tegnap győzelemre számítottunk az ellen az Ausztrália ellen, amely az utóbbi négy évben egyszer sem tudta legyőzni a mieinket.

Csak az egyiknek sikerült

A Veszprém a frászt hozta a drukkereire, a Szeged pedig épp ellenkezőleg, elhitette a szurkolóival, hogy hazai pályán képes a bravúrra a BL negyeddöntőjében.

Kijár a tisztelet az ellenfélnek

Csak a BL-negyeddöntő visszavágói vannak a fókuszban a Barcelona és a Juventus számára. Mindkét csapat látványosan rápihent a Manchester United, illetve Ajax elleni találkozókra.
89 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.