Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 16., kedd, Valter napja

Címke: new york

253 cikk 1/26 oldal

New Yorkban mintegy hetvenezren maradtak áram nélkül

Mintegy hetvenezer ember maradt áram nélkül szombat este az egyesült államokbeli New Yorkban, ahol leállt, illetve akadozott a metró közlekedés, továbbá emberek ragadtak a liftekben.

Megkezdik az illegális bevándorlók kitoloncolását az Egyesült Államokban

Részben új korszak kezdődhet a bevándorlásban vasárnaptól az Egyesült Államokban. Donald Trump ígérete szerint legalább tíz városban elkezdik begyűjteni az illegális bevándorlókat, hogy aztán kitoloncolják őket. Becslések szerint tizenkétmillió illegális bevándorló lehet az országban. Azokban az államokban és városokban, ahol liberális, demokrata vezetés van, eddig általában papírok nélkül is megtűrték őket – hangzott el az M1 Híradójában.

„Még négy évet!”

Tovább fogunk harcolni. Tovább fogunk nyerni, nyerni, nyerni! – ígérte húszezer hívének Donald Trump, aki szerdára virradóra egy floridai sportcsarnokban indította útjára újraválasztási kampányát.

Megválasztották az ENSZ BT öt új nem állandó tagját

Az ENSZ Közgyűlése Észtországot, Saint Vincent és a Grenadine-szigeteket, Vietnamot, Nigert és Tunéziát választotta meg pénteken a világszervezet Biztonsági Tanácsa (BT) nem állandó új tagjainak a 2020-tól kezdődő kétéves időszakra.

Ellenszél

Donald Trump úgy kormányozza az Egyesült Államokat, hogy a „mértékadó” sajtó minden nap élveboncolja, immáron három éve, és előrevetíti, hogy úgyse húzza ki a ciklus végéig.
253 cikk 1/26 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.