Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: NGO-k

45 cikk 1/5 oldal

Migránsmentőket támogat Gere

A 69 éves sztár kéretlen politizálását Matteo Salvini sem hagyta szó nélkül: mint írta, biztos benne, hogy a nagylelkű milliomos képes elszállásolni villáiban az összes migránst.

Több NGO-hajó indult Líbia felé, az olasz kormány tovább szigorít

Több nem kormányzati szervezet (NGO) hajója készül elindulni Líbia irányába a migránsok kimentésére vasárnapi olasz sajtójelentések szerint, miközben a római parlament a Matteo Salvini belügyminiszter migrációs intézkedéseinek szigorítását készül elfogadni, akár egymillió eurós szankciókkal sújtva az ilyen tevékenységet végző NGO-hajókat.

Az alapjövedelem társadalmi katasztrófához vezet

Karácsony Gergely és pártja ígéretével – hogy hatalomra kerülve bevezetnék az alapjövedelmet – kapcsolatban az egyetlen enyhítő körülmény számukra az, hogy valószínűleg ők sem gondolják komolyan.

Több migránshajó tart Olaszország partjai felé

A Mediterranea Saving Humans nevű olasz és a Sea-Eye német NGO hajója is Olaszország felé tart, kikötésükre Matteo Salvini olasz belügyminiszter ismételten nemet mondott.

A migránsokat menekítik az NGO-k Líbiában

A Líbiai Nemzeti Hadseregnek a nemzetközileg elismert egységkormány ellen indított offenzívája egy esetleges menekültáradat elindítása miatt Európára is veszélyt jelent.
45 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.