Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 20., csütörtök, Aladár, Álmos napja

Címke: NGO-k

27 cikk 1/3 oldal

Jogbiztonság, átláthatóság és az NGO-k

A Századvég Alapítvány szerint aggályosnak tekinthető a minimális társadalmi beágyazottságú Magyar Helsinki Bizottság és más külföldről finanszírozott nem kormányzati szervezetek (NGO-k) működése.

Ezt csinálta Niedermüller Péter az EP-ben

Niedermüller Péter 2014-2019 volt az Európai Parlament képviselője. Nem meglepő módon legtöbbet a bevándorlók ügyében, a különféle kisebbségekért és hazáját kritizálva szólalt fel az EP-ben.

Lepel alá bújt NGO-k

Börtönbiznisz, és ami mögötte van. Meg lehet-e akadályozni a visszaéléseket a kifizetések felfüggesztésével? És egyáltalán, megteheti ezt a szaktárca? És folytatódik a Néppárt és a Fidesz huza-vonája. Milyen döntés várható az egyik és a másik fél részéről, ha már a kormányzópártról szóló jelentés sem hozott egyértelmű állásfoglalást. Erről volt szó a HírTV Csörte című műsorában.

Ökoszocializmus migránsmentés helyett

Carola Rackete, ha bűnösnek találják, akár tizenöt év börtönbüntetést is kaphat. Az ex-hajóskapitány idén nyáron csatlakozott egy radikális ökoaktivista szervezethez.

Megnyertük a tranzitzóna-ütközetet

Az Európai Bíróság – egészen pontosan a regényes nevű Emberi Jogok Európai Bíróságának nagykamarája – a magyar államnak adott igazat az úgynevezett tranzitzónaügyben.

Aranykorukat élik a migránsmentő NGO-k

Az Asso Trenta nevű teherhajó 151 migránssal ért partot a szicíliai Pozzallóban, míg ugyanazon a napon az Alan Kurdi nevű civil hajó Tarantóban kapott kikötési engedélyt, a fedélzetén 88 migránssal.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …