Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 22., szombat, Gerzson napja

Címke: ngo

51 cikk 1/6 oldal

Globalista programmal lobbizik a Soros-szervezet

A TDWG a legutóbbi magyar ország­gyűlési választások idején azzal a deklarált céllal jött létre, hogy harcoljon a kulcsfontosságú NATO- és EU-országok „demokratikus eróziójával” szemben.

Felszámolja Salvini eredményeit a baloldal

A Matteo Salvini volt jobboldali belügyminiszter által tavaly bevezetett és a migránsokkal érkező civil hajók kitiltását célzó törvénycsomag teljes eltörlését tűzte ki újabb céljának a baloldali kormány Rómában.

Veszélyt jelent ránk a migrációs paktum

Az Európai Parlament liberális csoportja, a Renew Europe nemrégiben közzétett migrációs csomagja a Soros-tervből ismert több elemet is tartalmaz.

A gyilkosok érdekeit védik Soros Györgyék

A nemzeti szuverenitásunkat súlyosan sérti a spekuláns jogvédő NGO-inak börtönbiznisze, illetve az a törekvés, hogy tényleges életfogytiglanra ítélt gyilkosokat is igyekeznek szabadlábra helyeztetni.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …