Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 29., szerda, Adél napja

Címke: nyár

66 cikk 1/7 oldal

2020 a balatoni strandturizmus éve

A turisztikai szakemberek és a helyi önkormányzatok szerint a Balatonnál idén is a „strandturizmusban” lesz a legnagyobb fejlődés. Ezt megalapozzák az állami támogatások.

Az északi félteke legmelegebb nyara volt az idei

Az északi félteke legmelegebb nyarát jegyezték fel 2019-ben, az egész bolygót illetően a június-augusztusi időszak a második legmelegebb volt az elmúlt 140 évben, csakúgy mint az augusztus hónap – közölte az amerikai Nemzeti Óceán- és Légkörkutató Hivatal hétfőn.

A leggyengébb nyarat produkálta az ingatlanpiac

Az egész éves tendenciát vizsgálva ugyanakkor az első nyolc hónap nem mutat ekkora elmaradást az elmúlt évekhez viszonyítva, köszönhetően az erős évkezdetnek.

Szezonvég

Lassan vége a nyárnak, lehet rovancsolni, mennyi nyereséget és veszteséget hozott idén a turizmus a nagyvilágban – és persze itthon is.

Augusztus utolsó napjaiban is meleg marad az idő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a jövő héten is 30 Celsius-fok körüli maximumokra, napsütésre és helyenként kialakuló záporokra, zivatarokra lehet számítani.

Országszerte zivatarra figyelmeztetnek

Elszórtan várhatóak zivatarok, ezeket néhol viharos szél és lokálisan jelentős mennyiségű csapadék, illetve jégeső kísérheti.
66 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …