Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 23., szerda, Tekla napja
HÍR TV – Keménymag:Orbán Viktor megfújta a kürtöt 2022-re.

Címke: nyár

113 cikk 1/12 oldal

Óriásit spóroltak ezek az iskolás csoportok

Közel 13 millió forintot spóroltak a nyáron is díjmentesen vonattal utazó iskolás csoportok, és szeptembertől ismét szervezhetők térítésmentes utazással osztálykirándulások – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Közel harmincezer fiatal vett részt a nyári diákmunkaprogramban

A kormány idén hárommilliárd forintos keretösszeggel támogatta a diákok szünidei munkavállalását. A programban a 16–25 év közötti, nappali tagozatos tanulók vehettek részt júliusban és augusztusban. „Az elmúlt időszakban mintegy harmincezer magyar fiatal számára tettük lehetővé, hogy az iskolai szünetet hasznosan eltöltve, tisztességes fizetéssel és munkatapasztalattal gazdagodjon” – mondta Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
113 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …