Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: nyár

250 cikk 1/25 oldal

Kattintás előtt nem árt a kontroll

Dinamikusan bővül az online szállásfoglalás piaca hazánkban, az interneten elérhető nemzetközi kínálatban a magyar utazók tudatosabbak lettek.

Csütörtökön rajtol el az 51. Kékszalag

A Zamárdiban rendezett Red Bull Air Race műrepülő-világbajnoksági futam után csütörtöktől három napon át az európai vízi sportélet egyik legizgalmasabb és leglátványosabb eseménye, az 51. Kékszalag Nagydíj vonzza az érdeklődőket a Balatonra. Amennyiben csak a megközelítőleg 700 hajó négy-öt fős versenyzőjével és a velük Balatonra érkező családtagokkal, drukkerekkel számolunk, már akkor is joggal vonhatjuk le a következtetést: a következő napokban jelentős lesz Balatonfüreden, a hazai vitorlássport fővárosában, valamint a környező településeken a szállodák és a vendéglátóhelyek forgalma — jelentette ki Kollár Lajos, a Magyar Vitorlásszövetség elnöke.
250 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.