Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: nyaralás

83 cikk 1/9 oldal

Nyaraljon ön is Pest-Budán!

Mivel üthetik el az idejüket azok, akik anyagiak híján vagy mert valamilyen fontosabb dologra gyűjtenek, esetleg más okból nem tudnak elutazni a szabadságuk idején. Nem is hinnék, mennyi mindennel.

A Földről nincs hova hazamenni

Nincs egyszerű és hatékony megoldás, de annak kidolgozását legalább valódi szakemberekre, nem handabandázókra kellene bízni.

Kattintás előtt nem árt a kontroll

Dinamikusan bővül az online szállásfoglalás piaca hazánkban, az interneten elérhető nemzetközi kínálatban a magyar utazók tudatosabbak lettek.

Gyakoribbak a sérülések nyaralás közben

Nyaralás közben a szokásosnál többen sportolnak, és eközben gyakoribbak a sérülések, pedig kellő körültekintéssel ezek megelőzhetők lennének – mondta Gáspár Szabolcs ortopéd-traumatológus főorvos az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Tovább bővül idén a nyaralni indulók aránya

A tavalyinál 5 százalékkal többen, vagyis a megkérdezettek 64 százaléka megy nyaralni idén, és több pénzt is fognak költeni – derül ki a Budapest Bank felméréséből.

Kártalanítják a Kartago Tours utasait

Nagy sajtóvisszhangot kapott az a múlt héten történt eset, amikor a Tunis Air repülőgépének meghibásodása miatt többórás késéssel indult útnak a Budapest felé tartó tunéziai járat.
83 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.