Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: nyaralás

22 cikk 1/3 oldal

Egészségügyi segítséget kér a legtöbb magyar külföldön

Évről évre több kárrendezést mondhat magáénak a ­Europ ­Assistance Magyarország a nyári időszakban. Az esetek mintegy harmada az utazások, nyaralások során bekövetező egészségügyi problémákhoz kapcsolódik.

Dominóelv a Thomas Cook leányainál

A brit Thomas Cook csődbejelentése után szerdán az egyik leányvállalat, a lengyelországi Neckermann feje fölött csaptak össze a hullámok. Ezt követően beindult a dominóelv.

Nyaraljon ön is Pest-Budán!

Mivel üthetik el az idejüket azok, akik anyagiak híján vagy mert valamilyen fontosabb dologra gyűjtenek, esetleg más okból nem tudnak elutazni a szabadságuk idején. Nem is hinnék, mennyi mindennel.

A Földről nincs hova hazamenni

Nincs egyszerű és hatékony megoldás, de annak kidolgozását legalább valódi szakemberekre, nem handabandázókra kellene bízni.

Kattintás előtt nem árt a kontroll

Dinamikusan bővül az online szállásfoglalás piaca hazánkban, az interneten elérhető nemzetközi kínálatban a magyar utazók tudatosabbak lettek.

Gyakoribbak a sérülések nyaralás közben

Nyaralás közben a szokásosnál többen sportolnak, és eközben gyakoribbak a sérülések, pedig kellő körültekintéssel ezek megelőzhetők lennének – mondta Gáspár Szabolcs ortopéd-traumatológus főorvos az M1 aktuális csatornán vasárnap.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …