Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 25., kedd, Géza napja

Címke: őszödi beszéd

12 cikk 1/2 oldal

Karácsony és Gyurcsány őszödi beszédei

„Kell még mondanom valamit, Ildikó?” – tette föl a költői kérdést az MSZP egyik erős emberének, Lendvai Ildikónak tizenhárom évvel ezelőtt Gyurcsány Ferenc az elhíresült őszödi beszédének végén.

Fény derült minden hazugságra

Ma tizenhárom éve, hogy kiszivárgott az őszödi beszéd, pontosabban annak legfontosabb mondatai, aminek következtében Magyarország a rendszerváltás utáni legsúlyosabb politikai válságát élte át.

A belénk égetett őszödi beszéd

Egy lélegzetvétel erejéig érdemes visszatérni a 2006-os őszödi beszéd nyilvánosság elé kerülését (szeptember 17-e) követő súlyos belpolitikai válságra és annak következményeire.

Születésnapra

Ma tizenhárom éve – 2006. szeptember 17-én – szivárgott ki az őszödi beszéd. És tizenhárom éve merengünk azon, vajon mit keres még mindig a magyar politikában Gyurcsány Ferenc.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …