Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 14., hétfő, Helén napja

Címke: palesztinok

19 cikk 1/2 oldal

Az arab világ haragra lobbant

Az arab országok és az ENSZ egyaránt felháborodva fogadta a választások miatt kampányhangulatban lévő Netanjahu bejelentését, miszerint győzelme esetén Izrael annektálni fogja Ciszjordánia egy részét.

Késsel támadtak palesztinok rendőrökre Jeruzsálemben

Két palesztin támadt késekkel csütörtökön rendőrökre Jeruzsálem óvárosában. A támadásban egy rendőr megsebesült, az elkövetők egyikét a biztonsági erők agyonlőtték, a másikat életveszélyesen megsebesítették – közölte Micky Rosenfeld rendőrségi szóvivő.

Trump megvásárolná a békét a Közel-Keleten

A tervvel szemben kritikus hangok szerint az amerikaiak egyszerűen be akarják fagyasztani a jelenlegi helyzetet, és pénzzel elfogadtatni a világgal, hogy a palesztinok rajtavesztettek.

Megnyitották a gázai átkelőket az áru- és személyforgalom előtt

Izrael egy héttel a rakétatámadásokat lezáró tűzszünet után újraindította a Gázai övezetbe irányuló áruszállítást és személyforgalmat, valamint kiszélesítette a gázaiaknak halászatra engedélyezett tengeri sávot – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet vasárnap.

Engedélyt kaptak a palesztinok, hogy Izraelbe utazzanak egy megemlékezésre

Az izraeli legfelsőbb bíróság közbelépése nyomán beutazhatnak az 1967-ben elfoglalt területeken élő palesztinok Izraelbe a sok évtizedes palesztin-izraeli viszály halálos áldozatairól történő közös megemlékezésére – jelentette a The Times of Israel című angol nyelvű hírportál.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …