Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: palesztinok

24 cikk 1/3 oldal

Tovább folynak a rakétatámadások a Gázai övezetnél

Tovább folynak a kölcsönös rakétatámadások a Gázai övezet határánál Izrael és az Iszlám Dzsihád nevű iszlamista terrorszervezet között, pedig korábban tűzszüneti megállapodásról számoltak be a palesztinok a Gázai övezetből – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet hétfő este.

Egység a Trump-terv ellen

Mahmúd Abbász palesztin vezető bejelentette: megszakít minden együttműködést – beleértve a biztonságit – az Egyesült Államokkal és Izraellel.

A palesztinokat kihagyták a vitából

Az arab diplomácia is nagy kihívás elé néz most, hiszen mihamarabb dönteniük kell az egységes válaszról, fogalmazott Szalai Máté, a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető elemzője.

Az arab világ haragra lobbant

Az arab országok és az ENSZ egyaránt felháborodva fogadta a választások miatt kampányhangulatban lévő Netanjahu bejelentését, miszerint győzelme esetén Izrael annektálni fogja Ciszjordánia egy részét.

Késsel támadtak palesztinok rendőrökre Jeruzsálemben

Két palesztin támadt késekkel csütörtökön rendőrökre Jeruzsálem óvárosában. A támadásban egy rendőr megsebesült, az elkövetők egyikét a biztonsági erők agyonlőtték, a másikat életveszélyesen megsebesítették – közölte Micky Rosenfeld rendőrségi szóvivő.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …