Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: parkolás

76 cikk 1/8 oldal

Gyors és környezetbarát parkolás a Belvárosban

Az ingyenes applikáció segítségével jelentősen visszaesik a parkolóhely-kereséssel töltött idő a kerületben, hiszen célirányosan megtalálható a legközelebbi szabad férőhely.

Előkerült Karácsony Gergely eltitkolt parkolási szerződése

Karácsony hiába tagadta, előkerült egy szerződés, mely szerint az önkormányzat egyik cége mégis – ráadásul közbeszerzés nélkül – szerződött egy külsős vállalkozással a parkolásüzemeltetés informatikai támogatására.

A számvevők vizsgálhatják Zugló gazdálkodását

A Karácsony Gergely vezette kerületben az elmúlt hetekben kirobbant botrányokban – gyanús pénzmozgások, szerződések – érintett zuglói cégeknek az Állami Számvevőszék általi átvilágítása még hátravan.

Tovább ködösít Karácsony

Karácsony Gergely továbbra is titkolja, illetve félrevezető válaszokat ad a zuglói fizetős parkolás önkormányzati kezelésbe vétele kapcsán született döntéseiről.

Fidesz-KDNP: Karácsony Gergely máris akcióba lendült

A kormánypártok zuglói frakcióvezetője arra szólította fel a polgármestert: haladéktalanul tájékoztasson arról, milyen újabb szerződéseket kötött a parkolási rendszer működtetésére.
76 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.