Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Címke: parkolás

50 cikk 1/5 oldal

Megbüntették Ferencváros polgármesterét

Baranyi Krisztina, Ferencváros újdonsült független polgármestere kedd este a Facebookon posztolta ki, hogy a kerületi parkolócég ellenőre megbírságolta, miközben a polgármesteri hivatal előtt parkolt.

Nehezebb lesz parkolni Budapesten

A főpolgármester csökkentené a fizetőautomaták számát, mert szerinte sokan már mobillal fizetnek, ez azzal járhat, hogy az eddigi 80-ról 250 méterre növekszik a parkolótól az automatáig megteendő út.

Magyar cég reformálja meg Kína parkolását

A rendszer lényege, hogy az utcák elején elhelyezett LED-kijelzős táblák segítségével tudatni lehet az autósokkal, hogy az adott szakaszon éppen hány parkolóhely érhető el

Nem lehet trükközni a parkolójeggyel

A legjellemzőbb tévhit, hogy bármilyen parkolójegyet utólag be lehet mutatni az ellenőrző társaságnak, aminek köszönhetően törlik a büntetést. Ez a fogyasztóvédők figyelmeztetése szerint nincs így.
50 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …