Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: pénzmosás

21 cikk 1/3 oldal

Magyar gát a pénzmosás elé

Fontos pénzügyi-biztonságpolitikai kérdések kerültek elő az EU pénzügyminisztereinek csütörtöki ülésén. Kiemelt téma volt például a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni uniós fellépés.

Fokozódó hajsza a pénzmosók ellen

Magyarország fokozza az állami fellépést a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása ellen: az adóhivatal keretei között működő szakmai iroda folyamatos informatikai fejlesztésekbe fogott.

Pénzmosás nélkül nincs terrorizmus

Pénzmosásra szakosodott bűnözői csoportok, illegális aranybányákból élő iszlamisták és kormányoknak bedolgozó hekkerek — így néz ki korunk alvilága Neil Walsh szerint.

Lejár az adategyeztetés ideje

Már csak néhány munkanapja maradt azoknak, akik eddig nem frissítették adataikat pénzpiaci szolgáltatóiknál, és így azt kockáztatják, hogy hó végére nem férhetnek hozzá számláikhoz.

Több millió számlát zárolhatnak

Hogy az adategyeztetés során mi a teendő, többeknek még ma sem egyértelmű, és a tisztánlátást a banki kommunikáció sem feltétlenül segíti.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …