Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: per

88 cikk 1/9 oldal

Perelhetik a turisták az Alpok Ibizáját

Máris több mint 2500 turista jelezte, hogy csatlakozna egy osztrák síparadicsom elleni perhez, amely nagyban hozzájárulhatott a koronavírus szétterjedéséhez Európában.

Többszáz gyerek molesztálásával vádolják a sebészt

Megkezdődött a 349 gyermek molesztálásával gyanúsított francia sebész, Joel Le Scouarnec pere pénteken a nyugat-franciaországi Saintes városában – számolt be az AP amerikai hírügynökség.

Három per jobbikos rágalmak miatt

Mirkóczki Orojánt annak ellenére választási visszaéléssel és a szavazók listázásával vádolta meg, hogy 2014-ben nem ő volt a kampányfőnök a Fideszben.

Bíróság elé állíthatják a nemváltó klinikát

Az intézményt egy 23 éves nő perelte be, amiért ott felelőtlenül adtak neki pubertásblokkoló gyógyszereket, az akkoriban 16 éves áldozatot senki nem figyelmeztette a következményekre.

Pert nyerhet a magyar állam a Tesco ellen

Ez azt jelenti, hogy minden korábbi támadás ellenére az Orbán-kormány mindvégig jogszerűen és megalapozottan alkalmazta a különadókat.

Trump kampánycsapata pert indít a The New York Times ellen

A New York állam legfelsőbb bíróságán benyújtott perkereset szerint a lap tudatosan hamis állításokat közölt a 2016-os elnökválasztási kampány idején történt orosz beavatkozással kapcsolatban.

Gyárfás Tamás kérdések kereszttüzében

Ügyész: Érzett haragot Fenyő János iránt?; Gyárfás: Rendkívül nehéz megfogalmazni. Az biztos, ha engem valaki megbánt, akkor visszavágok.
88 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …