Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 26., vasárnap, Vanda, Paula napja

Címke: per

73 cikk 1/8 oldal

Megkezdődött az árulással vádolt ellenzéki vezető pere

Megkezdődött szerdán Phnompenben az árulással vádolt Kem Szokha kambodzsai ellenzéki vezető pere, amely emberi jogi szervezetek szerint nem más, mint az országot irányító Hun Szen miniszterelnök kísérlete, hogy megszabaduljon politikai ellenfelétől.

„Nem ezt érdemelte a város”

Természetesen egy 2450 lakosú településnek nincs ennyi pénze, az éves adóbevételünk negyvenmillió körül mozog – válaszolja kérdésünkre Gyöngyöspata polgármestere.

Egy ítélet margójára

A Hernádi Zsoltra, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatójára kiszabott verdikt igen kellemetlen zárása az óévnek, és rossz fényt vet Zágrábra a horvát elnökválasztás két fordulója között.

Januárban elítélhetik a volt NBH-s vezetőt

Már csak néhány fontos tanú meghallgatása van hátra a Gyurcsány-kormány polgári elhárításának volt vezetői vesztegetési peré­ben, majd perbeszédek következnek és ­január végén ítélet is várható.
73 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …