Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 17., szombat, Jácint napja

Címke: per

379 cikk 1/38 oldal

Czeglédy csak tanú a Czeglédy-ügyben

A vádirat ismertetésével kezdődött meg hétfőn az előkészítő ülés a Szegedi Törvényszéken a Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet ügyében.

Kezdődik a Human Operator Zrt. ügyének tárgyalása Szegeden

Ma kezdődik a Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet pere a Szegedi Törvényszéken, a céget vezető Czeglédy Csaba azonban eljárásjogi okok miatt nem lesz a bíróság elé álló vádlottak között.

Halálkamionügy: még e héten döntés születik

Másodfokon ítélik el e héten a halálkamionként ismertté vált ügyben az egyebek mellett hetvenegy migráns halálát okozó nemzetközi embercsempész banda tagjait.

Svájcban is perelhetnek a hajókatasztrófa miatt

Nagyságrendekkel több kártérítést ítélhetnek meg a svájci vagy amerikai bíróságok a Hableány-katasztrófa áldozatainak hozzátartozóinak, mint a magyar bíróságok.

Halálkamion-per: lecserélik a tolmácsot

A másodfokú tárgyalás első napján a bolgár vádlottak arra panaszkodtak, nem értik mit mond a tolmács, ezért csupán az elsőfokú ítéletet és a fellebbezéseket ismertették.
379 cikk 1/38 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.