Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 5., péntek, Fatime napja
HÍR TV – Publi Cafe:Káoszt szítva verik meg Trumpot

Címke: Pesti Központi Kerületi Bíróság

6 cikk 1/1 oldal

Börtönbüntetésre ítélték Hunvald Györgyöt

A volt szocialista politikus, korábbi parlamenti képviselő és VII. kerületi polgármester ellen több büntetőeljárás indult egy évtizeddel ezelőtt, és csaknem három évet töltött előzetes letartoztatásban.

Ismét letartóztatták Jurij Csaplinszkijt!

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség indítványa alapján a perbíróság, a Pesti Központi Kerületi Bíróság a mai napon letartóztatta Jurij Csaplinszkijt.

Elkezdődött a nemi erőszakkal vádolt afgán migráns pere

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon ma tartották az első tárgyalási napot annak az afgán migránsnak a perében, aki a vád szerint megerőszakolt egy fiatal nőt tavaly szeptemberben Budapesten, egy gyorsétterem mosdójában. A rendőrség még aznap este elfogta a migránst Ausztriában, egy Frankfurtba tartó vonaton. A per a tanúk meghallgatásával kezdődött – írja az Origo.hu.

Megszüntették M. Richárd letartóztatását szívbetegsége miatt

A bíróság által elrendelt orvosszakértői vizsgálat szerint ha a tervezett szívműtét a következő hónapokban nem történik meg, a vádlott maradandó szívizom-károsodást szenved, valamint életveszélyes állapot is kialakulhat.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …