Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 24., szombat, Bertalan napja

Címke: Pis

60 cikk 1/6 oldal

Nem kérdéses a PiS győzelme

Jaroslaw Kaczynskinak és pártjának kézzelfogható távolságba került az alkotmányozó többség. Ez a lengyel választások valódi tétje.

Jövőre emelkedik a minimálbér Lengyelországban

A minimálbér és a minimálisan fizetendő órabér emelésére vonatkozó tervezetet ismertette szerdán Elzbieta Rafalska lengyel szociális, család- és munkaügyi miniszter. A javaslat szerint a minimálbér jövő év elejétől 15 ezer forintnak megfelelő összeggel lenne magasabb.

Beata Szydlo: lejárt Tusk ideje Lengyelországban

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke nem fogja átvállalni a lengyel ellenzéki Polgári Platform vezetését, miután a párt részvételével megalakított koalíció nem nyerte meg az EP-választást – vélekedett Beata Szydlo.

Az EU jövőjéről döntünk a hó végén

Bárhogyan alakulnak is az európai parlamenti választások, a Jog és Igazságosság pártja a jövőben is együttműködik a Fidesszel – mondta Beata Szydlo lengyel miniszterelnök-helyettes.

A lengyel kormánypárt és a spanyol Vox együttműködne az EP-ben

A lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságosság (PiS) és a növekvő népszerűségnek örvendő spanyol jobboldali párt, a Vox együttműködésre számít az Európai Parlamenti (EP) választások után – közölte a PiS szóvivője, miután a két tömörülés elnökei szerdán Varsóban egyeztettek.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.