Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: Rasovszky Kristóf

21 cikk 1/3 oldal

Sportszülőnek lenni nehéz

Sportszülőnek lenni szakadatlan tanulási folyamat – beszélt saját élményeiről a világ- és Európa-bajnok nyílt vízi úszó, Rasovszky Kristóf édesanyja.

Késely első vb-érmére hajt

Vasárnap végre megkezdődnek a versenyek medencés úszásban is a kvangdzsui 18. vizes világbajnokságon. A nyitány mindjárt magyar érmet ígér a 400 méteres női gyorsúszásban Késely Ajna révén.

Gyurta Gergelyt az asztma győzte le

A férfi nyílt vízi úszók 25 kilométeres versenyén Gyurta Gergely 22 kilométerig győztesnek látszott, amikor asztmás rohamot kapott, ám a távot teljesítette és tizedikként ért a célba.

Nincs magyar érem 25 kilométeren

Nem szereztek érmet a magyarok a nyíltvízi úszók 25 kilométeres viadalán a Koreai Köztársaságban zajló világbajnokság pénteki napján. A nőknél Olasz Anna a 6., Sömenek Onon Kata a 8. helyen végzett, a férfiaknál Gyurta Gergely 10. lett.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …