Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 5., vasárnap, Vince napja
HÍR TV - troll:Diktatúrázunk, sajtószabadságot temetünk...

Címke: Recep Tayyip Erdogan

94 cikk 1/10 oldal

Erdoğan magához láncolná az EU-t

Még a március 26-ra tervezett uniós állam- és kormányfői csúcstalálkozó előtt szeretné a török kormány új tartalommal megtölteni a 2016-os migrációs megállapodást.

Angela Merkel fogadta Halífa Haftar líbiai tábornokot

Angela Merkel német kancellár kedden megbeszélést folytatott hivatalában Halífa Haftar tábornokkal, a nemzetközileg elismert líbiai kormánnyal harcoló Líbiai Nemzeti Hadsereg (LNA) vezetőjével – közölte a berlini szövetségi kormány szóvivője.

Ostrom alatt a görög határ

Brüsszelben egyeztet ma a megbukott migrációs paktumról Recep Tayyip Erdoğan török elnök uniós kollégáival, egyre mélyül ugyanis a görög határon kialakult migrációs válság.

Erdoğan javaslatott tett Görögországnak

A török elnök szerint a görögök megnyithatnák határaikat, ugyanis a migránsok úgyis csak keresztülhaladnának Európa más országai felé.

Egyezségre jutott Putyin és Erdoğan

Több mint hatórás tárgyalás után megszületett a megállapodás a szíriai Idlíb tartomány ügyében Vlagyimir Putyin és Recep Tayyip Erdoğan között.
94 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …