Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: reform

15 cikk 1/2 oldal

Akadályozza a reform a géptragédia felderítését

Januárban startolt el Ukrajnában az igazságszolgáltatás reformja, amely Volodimir Zelenszkij államfő egyik fő választási ígérete volt. A folyamat nem zökkenőmentes.

Változnak az uniós támogatások

Az idén is nyílnak még új pályázatok, a következő támogatási ciklusban pedig hazánk a vidékfejlesztési forrásokat a mostaninál koncentráltabb rendszerben osztaná szét.

Kezdetét veszi az egészségügy reformja

Az egészségügy finanszírozásának reformja és az ellátás minőségének javítása is szerepel a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent határozatban.

Kiszelly Zoltán: Megkésett lépés az EU reformja

Berlin és Párizs felkarolja az Európai Bizottság elnökének, Ursula von der Leyennek azon javaslatát, hogy kétéves tanácskozássorozat induljon Európa jövőjéről.

Gyorsnak bizonyulnak a reformok

A reformokkal a nyugati országok lakossága egyetért, és üdvözli is a változásokat, hasonlóképp a szaúdi fiatalság zöméhez, de az újítások bevezetése nem veszélytelen.

Reformok jönnek a zavargások után

Jelentős kormányátalakítást jelentett be szombaton Sebastián Pinera chilei elnök azt követően, hogy a dél-amerikai országban történelmi jelentőségű tiltakozásra került sor.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …