Keresés
Magyar Nemzet
2020. november 26., csütörtök, Virág napja
HÍR TV – CSÖRTEGyurcsány célja az egész ellenzék dominálása

Címke: regős gábor

14 cikk 1/2 oldal

Tovább lassulhat az infláció

A tartós fogyasztási cikkek drágulása arra utal, hogy a forint leértékelődése begyűrűzött az importált termékek árába.

Gyorsan visszakapaszkodik a bolti fogyasztás

Meglepte a szakértőket a májusi bolti forgalomról szóló jelentés, amely a kiskereskedelem gyors erősödésére utal. Nem várható éves veszteség.

Unalmas esztendő vár idén a hazai munkaerőpiacra

Várhatóan nem történik érdemi változás a munkaerőpiacon 2020-ban, mind a foglalkoztatotti létszámban, mind a munkanélküliek körében mindössze néhány tized százalékpontos elmozdulás várható.

Globál: A szaúdi olajlétesítmény elleni támadás és következményei

A Globál eheti adásában Gantner Barnabás műsorvezető a szaúdi dróntámadás következményeit elemezte vendégeivel, N. Rózsa Erzsébettel, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanárával és a Századvég Gazdaságkutató Intézetének vezető elemzőjével, Regős Gáborral.

Ezek lehetnek a lakásépítések megtorpanásának okai

A lakásépítések növekedésének megtorpanását, az építőipari kapacitások korlátaival, az árak emelkedésével és részben a kedvezőtlen májusi időjárással magyarázták az MTI-nek nyilatkozó elemzők.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …