Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 26., kedd, Fülöp, Evelin napja
HÍR TV – Bayer show:Szegregációs biznisz, börtönbiznisz

Címke: robot

13 cikk 1/2 oldal

A bedobásedző és a bot vége

A Leicestert, a Manchester Cityt és a Liverpoolt egy ideje már a mesterséges intelligencia röpíti előre az újabb csúcsok felé. Jelesül egy Watson elnevezésű IBM-fejlesztés.

Ha nem tapad a kerék

A mai gyerekek nem szeretnek tanulni. A mai gyerekek nem szeretnek iskolába járni – szól a legtöbb kritika. A szakértők szerint mindössze az érdeklődés változásáról van szó.

A tudós író, aki álmodott

Száz éve, 1920. január 2-án született Isaac Asimov, orosz zsidó fölmenőkkel – de ilyen identitással már nem – bíró amerikai író, biokémikus, egyetemi tanár.

Víz alatti szemle robottal

Ember által elérhetetlen, vízzel elárasztott mélyszinti bányák felderítését végző, önálló döntésekre képes robotokat fejlesztettek miskolci vezetéssel.

Biobotok

A sci-fi szerzők az űrkorszak hajnala óta játszanak a gondolattal, mi történne, ha az általunk kitalált robotok irányítanák a világot.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …