Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 18., szerda, Diána napja

Címke: Romániai Magyar Demokrata Szövetség

61 cikk 1/7 oldal

Kelemen Hunor: Van elképzelésünk az ország jövőjéről

A romániai elnökválasztási kampány jó alkalom arra, hogy a romániai magyarság elmondja saját problémáit, és megpróbáljon új lendületet adni a román-magyar párbeszédnek – nyilatkozta az RMDSZ elnöke.

RMDSZ: Romániában csorbítják a kisebbségi jogokat

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) szerint csorbítja a kisebbségi jogokat, és visszalépést jelent az eddig hatályos rendelkezésekhez képest a bukaresti kormány által sürgősségi rendelettel hatályba léptetett új közigazgatási törvénykönyv, amely pénteken jelent meg a hivatalos közlönyben.

Erőfelmérő az őszi elnökválasztás előtt

A megszokottnál magasabb szavazói kedv jellemezte a romániai euró­pai parlamenti megméretést. A politikai táborok itt igyekeztek lemérni erejüket az őszi elnökválasztás előtt.

Támogatja hazánk a székelyföldi gazdákat

Kis összegű, vissza nem térítendő támogatási program indul a székelyföldi mezőgazdaság fejlesztésére a Magyarország által finanszírozott Erdélyi gazdaságfejlesztési program keretében.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.