Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 17., vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Címke: Semmelweis Egyetem

52 cikk 1/6 oldal

Merkely Béla: A Semmelweis Egyetem mindig kiemelkedő szerepet játszott

A Semmelweis Egyetemnek (SE) mindig kiemelkedő szerepe volt nemcsak az oktatásban, a kutatásban és a gyógyításban, hanem történelmi pillanatokban is aktívan vett részt – mondta az intézmény rektora az egyetem megalapításának 250. évfordulóján tartott ünnepségen csütörtökön Budapesten.

A történelmi múltból táplálkozik a 250 éves Semmelweis Egyetem

Megújulása során is a történelmi múltból táplálkozik az idén 250 éves fennállását ünneplő Semmelweis Egyetem – mondta az intézmény stratégiai és fejlesztési rektorhelyettese csütörtökön az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának közös műsorblokkjában.

Paletta: Egészségügyi vészhelyzetekre készít fel a Semmelweis Egyetem

A Hír TV Paletta című műsorának tegnapi adásából többek között megtudhatták, hogy egészségügyi vészhelyzetekre készít fel a Semmelweis Egyetem, illetve azt is, hogy új előadásban debütál a sokak által kedvelt színművész Szabó-Sipos Barnabás.

Visszaélnek a Semmelweis Egyetem egyik professzorának nevével

Azt írták, egy, a cukorbetegséget állítólag „legyőző” szer reklámkampányában éltek vissza Palkovits Miklós akadémikus, a Semmelweis Egyetem professor emeritusa nevével és a róla készült, az egyetem tulajdonában lévő fotóval.

Rehabilitációs medicina tanszéket alapított a Semmelweis Egyetem

Az orvosi rehabilitáció oktatása három helyszínen: az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben (OORI), a Pető András Karon és az új egyetemi kórházként működő Szent Rókus Kórházban szerezhetik majd meg a hallgatók a szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket.
52 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …