Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: Semmelweis Egyetem

59 cikk 1/6 oldal

A világ élvonalában vannak a magyar egyetemek

A Szent István Egyetem (SZIE) belépésével a korábbi hét helyett már nyolc magyar felsőoktatási intézmény kapott helyet a világ 1400 legjobb egyetemét felsoroló ranglistán.

Merkely Béla: A Semmelweis Egyetem mindig kiemelkedő szerepet játszott

A Semmelweis Egyetemnek (SE) mindig kiemelkedő szerepe volt nemcsak az oktatásban, a kutatásban és a gyógyításban, hanem történelmi pillanatokban is aktívan vett részt – mondta az intézmény rektora az egyetem megalapításának 250. évfordulóján tartott ünnepségen csütörtökön Budapesten.

A történelmi múltból táplálkozik a 250 éves Semmelweis Egyetem

Megújulása során is a történelmi múltból táplálkozik az idén 250 éves fennállását ünneplő Semmelweis Egyetem – mondta az intézmény stratégiai és fejlesztési rektorhelyettese csütörtökön az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának közös műsorblokkjában.
59 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …