Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 1., hétfő, Tünde napja
HÍR TV – Bayer show:Érezhető kommunikációs zavar

Címke: Spirit Színház

6 cikk 1/1 oldal

Színházi munkák a járvány idején

A teljes előadó-művészeti ágazat veszít a járvány okozta rendezvény és közösségi élmény-stopon, a színházak és a koncerttermek az elsők között zártak be a veszélyhelyzet nyilvánosságra hozása napján.

Kibeszélés, ahogy az életben is

Egy családban sok titok lehet. Egy férfinak, főleg ha művészről, esetünkben Kossuth-díjas íróról van szó, titka lehet a válság.

Minden házasságnak jót tehet a Spirit előadása

Bányai Gábor rendező olyan megosztó témához nyúlt, amelyről mindenkinek pillanatok alatt kialakul a véleménye egymásnak akár homlokegyenest ellentétes érvekkel.

A márki felesége szabad

De Sade márki korát éljük ma is. Ebből az alaptételből indul ki a Spirit Színház Madame de Sade – Sade a nők szemszögéből című színdarabja.

Az igazi játék lényege a végtelen

Egy jó történet, egy jó előadás, ha van egy zene legbelül, akkor a közönség megéli a csodát Az óceánjáró zongorista legendáját megtekintve a Spirit Színházban.

Egyik percről a másikra kovácsolódó csapda

Az átirat Dosztojevszkij Karamazov testvérek című regénye alapján és az orosz forradalom előtti években publikált irodalom és tudósítások felhasználásával készült.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …